Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ LERNENDE ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ


Η Φιλοσοφία των LernenDe σχετικά με την διδασκαλία της Γερμανικής Γλώσσας σε Ενηλικες συνοψίζεται σε τέσσερεις λέξεις ,
Γρηγορα και Ευκολα Γερμανικα !
Εδω και 60 σχεδόν χρονια η πρωτη γενια των LernenDe εισήγαγε καινά ήθη στα ταχυρυθμα Γερμανικα για Ενηλικες στην Ελλάδα, κατεβάζοντας τον μέσο όρο σπουδών για την απόκτηση του Grosses Deutsches Sprachdiplom στα τρία χρόνια, κάτι που ήταν αδιανόητο για τον καιρό εκείνο !
Η δεύτερη γενιά των LernenDe ήδη από το 1985 προετοίμαζε αρχάριους ενήλικες για το Grundstufe σε οκτώ μήνες, κατεβάζοντας σταδιακά τον χρόνο φοίτησης στις 100 ώρες !
Και αυτό με τρόπο εύκολο, μεθοδικό και κατανοητό !
Εκμεταλλευόμενοι τις καταφανείς ομοιότητες της Γερμανικης με τα Αρχαία Ελληνικα και τις κοινές καταβολές των δύο γλωσσών εστιάζουμε στους προφανείς συσχετισμους τοσο στην Γραμματική όσο κυρίως στην σύνθεση λεξημάτων και στην παραγωγή λεξιλογίου !
Έτσι δεν μεταδίδουμε στείρα γνώση – εξάλλου ποτέ δεν δίνουμε στους σπουδαστές μας Γλωσσάρι με μετάφραση των λέξεων - αλλά μαθαίνουμε τον σπουδαστή μας πως να μαθαίνει και να εμπλουτίζει μόνος του το λεξιλογιο του.
Ετσι τα ταχυρυθμα Γερμανικα και τα Γρηγορα Γερμανικα γίνονται Απλά κι Ευκολα Γερμανικα !
Πολλω μάλλον με την εφαρμογη των πορισμάτων της Νευρογλωσσολογίας και της Γνωσιακής Επιστήμης στην διδασκαλία μας !
Και μόλο που όλα αυτά σε πολλούς ηχούν βαρύγδουπα στην πράξη μετουσιώνονται σε ένα ευχάριστο μάθημα που παρέχει σε πολλούς από τους σπουδαστές μας την δυνατότητα ακόμη και χωρίς μελέτη να αποκτούν τα πτυχία στα οποία διαγωνίζονται.
Ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδων που θα επιλέξει ο σπουδαστής προτείνονται τα κατάλληλα βιβλία από αναγνωρισμένους Γερμανικούς Εκδοτικούς Οίκους και παράλληλα παρέχονται σε PDF και σε MP3 το κατάλληλο διδακτικό υλικό των LernenDe που λειτουργεί ως καταλύτης επιταχύνοντας την διδακτική διαδικασία και δίνοντας την δυνατοτητα στον ενηλικο σπουδαστη να μαθει μαζι μας γρηγορα και ευκολα Γερμανικα !
Και όπως τονίσαμε η φιλοσοφία των LernenDe δεν είναι μόνο να σας διδάξουν γρήγορα Γερμανικά, αλλά και εύκολα Γερμανικά !
Για το λόγο αυτο δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί κανείς ακόμη και χωρίς μελέτη να πετύχει τον στόχο του !
Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις εργαζομένων σπουδαστών μας που αδυνατώντας να αφιερώσουν χρόνο μελέτης στο σπίτι τους, κατάφεραν με την συνεπή παρακολούθηση των μαθημάτων μας, στην κυριολεξία χωρίς ούτε μια ώρα μελέτης να αποκτήσουν τα πτυχία Zertifikat B1 και Zertifikat B2 του Goethe Institut !
Με δύο λόγια η Φιλοσοφία των LernenDe ειναι μαθητοκεντρική !
Προσαρμόζουμε τα υφιστάμενα προγράμματα σπουδών μας έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις δικές σας αναγκες και απαιτήσεις προκειμένου να επιτευχθεί ο αντικειμενικός μας στόχος που δεν είναι άλλος από το να αποκτήσετε γρήγορα το πτυχίο που επιθυμείτε, μαθαίνοντας παράλληλα ευκολα και πρωτίστως σωστα Γερμανικα !
Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
                      lernendegr@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.